.:: ANNOUNCEMENT ::.

Hi all..I know that im not VERY active anymore in this blog..i posted few post only when I have NEW PRODUCTS !! But im still baking..any enquiries u can visit my personal facebook page at www.facebook.com/missnadd

OR

SMS/WhatsApp me at 011-2880 9417

*UPDATED 6 SEPTEMBER 2013

.:: CUPCAKES PROMOTION ::.

Discount RM5 for cupcakes orders on 28 February..

All cupcakes order for 28feb will be given a RM5 discount/box!!
Order NOW!!

Tuesday, May 27, 2014

Crispy Chocolate Bubble (CCB) by My Little Oven

Crispy Chocolate Bubble (CCB) by My Little Oven

Saya pembekal yang mencari agen untuk mengedarkan produk Crispy Chocolate Bubble by My Little Oven..
Harga jual..
Size small : RM3-RM4
Size big : RM5-RM7
Milk Choc and White Choc..
Nak harga borong?
PM segera!!

WhatsApp 011-2880 9417
Facebook Page : www.facebook.com/mylittleoven
Instagram : @NadiahJaapar
HashTag : #CCB #CrispyChocBubble #MLO #MyLittleOven #NadiahJaapar #blogger




In anticipation of your valued response,

Friday, October 11, 2013

Chocolates by My Little Oven

Place order for your events & ceremony..
For candy buffet/table or for gifts...
WhatsApp/SMS 011-2880 9417


Variety of Chocolates from My Little Oven

Chocolate Spoon with Sprinkles

Bird's Nest

Bird's Nest
Bird's Nest in Chinese Spoon

Jelly Bean's Nest

Long Chocolate Lollipop

Mini Chocolate Lollipop

Chocolate Stick


In anticipation of your valued response,


Sunday, September 15, 2013

Differences between Toffee & Fudge

Chocolate Cookie / Cookie Candy..



Chocolate Cookie / Cookie Candy..

Can choose COOKIES from :
1. Normal Oreo Cookies
2. Vanilla Oreo Cookies
3. Ice Cream Oreo Cookies

Can choose CHOCOLATE from :
1. Milk Chocolate
2. White Chocolate
3. Dark Dhocolate

Can choose PACKAGING from :
1. On stick wrap with clear plastic
2. Individual gold box with transparent top

ADD-ON :
1. Edible Image/Transfer Image on the cookie
2. Sticker/Tag on top of the packaging (big)
3. Thank You Sticker/Tag (small)

Place your order now!!

My Personal Blog --> http://nadiahjaapar.blogspot.com/



In anticipation of your valued response,


Friday, September 13, 2013

Handmade, Homemade & Custom Made Namecard, Tags & Greeting Cards

Handmade, Homemade & Custom Made Namecard, Tags & Greeting Cards

Handmade, Homemade & Custom Made Handmade, Homemade & Custom Made Namecard, Tags & Greeting Cards..We tailor made it just like you want..


Assalamualaikum...
Kali ni nad nak add satu lagi business dalam banyak2 business yang nad ada...
Nad mengambil order untuk tailormade Namecard, Tags & Greeting Card..
Design & bentuk semua mengikut kesukaan anda sendiri..
This is a clear pvc plastic..
Kuantiti sedikit pun nad terima..
Siapa berminat sila PM nad ye...
:D

Visit my personal blog --> http://nadiahjaapar.blogspot.com/

Handmade, Homemade & Custom Made Boxes & Die Cut Flowers

Handmade, Homemade & Custom Made Boxes & Die Cut Flowers



Handmade, Homemade & Custom Made Boxes & Die Cut Flowers available..We tailor made it just like you want..




Assalamualaikum...
Kali ni nad nak add satu lagi business dalam banyak2 business yang nad ada...
Nad mengambil order untuk tailormade boxes & die cut flowers..
Design & bentuk semua mengikut kesukaan anda sendiri..
Kuantiti sedikit pun nad terima..
Siapa berminat sila PM nad ye...
:D

Visit my personal blog --> http://nadiahjaapar.blogspot.com/

Handmade, Homemade and Custom Made Cupcake Wrappers and Toppers!!

Hanmade, Homemd Custom Made Cupcake Wrappers and Toppers!!

Handmade, Homemade and Custom Made Cupcake Wrappers and Toppers available..



Assalamualaikum...
Kali ni nad nak add satu lagi business dalam banyak2 business yang nad ada...
Nad mengambil order untuk tailormade cupcakes wrappers & toppers..
Design & bentuk semua mengikut kesukaan anda sendiri..
Kuantiti sedikit pun nad terima..
Siapa berminat sila PM nad ye...
:D

Friday, September 6, 2013

NEW PRODUCT!! GUMBALLS, TOFFEE & FUDGE!!

Assalamualaikum semua...
Hari ni baru la ada masa nak add produk-produk baru yang nad jual..
Banyak lagi tapi yang ni je sempat nad editkan..
Kalau nak tau apa lagi produk candy yang nad jual sila stay tune to my blog ye..
Sekarang jom tengok di bawah produk-produk baru nad...
:D



Gum Balls Berbagai Perisa

Gum Balls Berbagai Perisa

Toffee & Fudge Berbagai Perisa
Now please bear in mind that I won't sell produk-produk yang tiada sijil halal..
Semua produk nad HALAL...

Halalan Toyyiban...
Alhamdullilah..

Sebab nad tak sanggup tanggung dosa nad jual barang yang Tidak Halal pada oarang..
So semua umat Islam tak perlu ragu-ragu ye..
AMIN...

Nak buat Door Gift ke, Candy Buffet/Table ke..
Boleh je...
Insyaallah...

Ok..
Tunggu apa lagi siapa yang nak borong candy-candy dari nad sila pm nad di FB..
OR WhatsApp terus ke 011-2880 9417 (serious buyer ONLY)..

Nad tak nak orang Call/SMS/WhatsApp  unutk benda-benda lain selain dari business sahaja di number ini ye..
Tolong la faham ye...
TQ..


Link to blog My Little Oven


In anticipation of your valued response,


MOIST CHOCOLATE CAKE/KEK COKLAT LEMBAB

Choc Moist Cake / Kek Coklat Lembap


Assalamualaikum .
Nad dapat resepi ni and nak share dengan semua...
Siapa yang rajin nak cuba sila la..
Pastu boleh comment sikit di sini..
Insyaallah..
:D

Terima kasih kepada Cik Nur Azlaily yang tolong bagi resepi kepada sahabat yang bertanya, Admin suka dengan komunikasi sahabat2 semua yang bantu berkongsi resepi untuk sahabat2 yang bertanya.

Ok, jom cuba resepi MOIST CHOCOLATE CAKE/KEK COKLAT LEMBAB yang di kongsikan oleh Cik Nur Azlaily. Jangan lupa LIKE,SHARE & CUBA resepi ini.  u all

MOIST CHOCOLATE CAKE/KEK COKLAT LEMBAB

Bahan2nye....

1 cwn gula,
1 cawan susu cair
1 cawan susu pekat
1 cawan serbuk koko
1 cawan minyak atau marjerin yang dicairkan
3 biji telor
1 cwn tepung gandum
1 s/t baking powder n soda bkrbonat

Cara menyediakan...

Semua tu dicampur jadi satu dan masak atas api yg kecil...agak2 dan sebati...matikan api dan biar suam adunan tu..

kemudian pukul 3 biji telur sampai kembang..masukkan dalam adunan taditu,

kemudian masukkan 1 cawan tepung gandum yang telah diayak bersama 1sudu baking powder dan 1 sudu soda bikarbonat

Kemudian kukus selama 1jam atau sampai masak

p/s : LIKE,SHARE & CUBA resepi ini
SOURCE :  Buku Resepi

In anticipation of your valued response,


Wednesday, August 21, 2013

My Cookies & Cream Chocolate Candy & Dark Chocolate Mint Chocolate Candy for Candy Buffet Table



Assalamualaikum...
Lagi 3 hari je lagi..
3more days..
My sister mesti makin terasa debarannya...
Sabtu ni my sister punya majlis nikah..
YEAH!!!

Tahun ni memang ramai dalam family nad akan kawin...
Adik nad 3 orang sekali gus..
Minggu ni my sister Nieza..
Bulan October my sister, Esya..
And in December my brother, Ibai...
And in December juga my mom nak buat kenduri untuk 3 orang sekaligus..
Jimat & X buang masa..
Ye la kalau 3org kawin and 3 majlis nikah 3 majlis kenduri tak ke dah guna berapa banyak tenaga & duit tu?
So baik majlis sekaligus je..
Senang citer..
:D

As usual nad akan ada kena mengena dengan baking la..
Cakes and all...
And tambahannya nad buatkan Candy Buffet or Candy Table untuk majlis nikah nanti...
And chocolate candy bawah akan diletakkan on the candy buffet nanti..
Nad baru je siapkan candy2 ni a few hours ago..
Fresh lagi ni tau..
:D
My Cookies & Cream Chocolate Candy..

My Dark Chocolate Mint Chocolate Candy.. 
#mylittleoven #nadiahjaapar #blogger #MY #malaysia 
#malaysianproduct #malaysian #choc #chocolate
#darkchocolate #mint #green #black #chocrice

Tapi takut nant bawa bali ke rumah pj habis dulu sebelum majlis..
Selalu macam tu la..
Lagi-lagi bila rumah ramai budak-budak...
Kita tengok la macam mana nanti..
:P

Nanti nad akan update about all the majlis..
X bole nak lama sangat online sebab banyak lagi kerja perlu disiapkan..
Hehe..
See u in next post..
Probably next week..
Masa semua dah selesai..
Bye and assalamualaikum..



In anticipation of your valued response,

Thursday, August 15, 2013

FREE MARSHMALLOW 100GM..

My Little Oven


Assalamualaikum semua..
My Little Oven sedang membuat promosi bermula sekarang sehingga 18 August 2013..
Setiap pembelian sebanyak 1kg dr mana2 produk di bawah akan dapat FREE MARSHMALLOW 100GM dari kami..
Bole campur2 kalau berminat..
Grab the offer now sebelum terlambat!!
:D

Contoh marshmallow ada dibawah..


Sunday, July 28, 2013

Marshmallow - Hadiah, Hampers, Door Gift, Wedding Favors

My Little Oven


Assalamualaikum..
Hari ni nak cakap pasal product My Little Oven..
Kepada sesiapa yang nak beli marshmallow utuk dibuat hadiah, hampers, door gift,wedding favors dan lain2..
Marshmallow & Gummies yang nad jual semuanya mempunyai sijil Halal dari Jakim Malaysia...
Bukan import dari China or Filipina..
Marshmallow & Gummies semuanya dibuat di kilang di Malaysia..
Boleh contact nad terus ye..
FB Personal, FB My Little Oven, Twitter, SMS, WhatsApp, WeChat..
Jom tengok gambar contoh di bawah..

MARSHMALLOW & GUMMIES YANG HALAL..

My Little Oven
My Little Oven (CLICK ME)

Assalamualaikum semua..

Siapa2 di luar sana yang suka makan marshmallow & gummies?
Nak bgtau semua orang ye..
Selama ni memang susah nak dapat marshmallow & gummies yg betul2 terbukti HALAL..
Sebabnya semua marshmallow & gummies X dibuat didalam Malaysia..
Semuanya diambil dari China atau Filipina..
Dan sijil halal memang tak pernah diberi oleh Jakim kepada mereka..
Halal mereka ialah halal dr negara mereka sendiri..

Tapi sekarang dah ada MARSHMALLOW & GUMMIES yang benar2 HALAL!!
Marshmallow & gummies ni dibuat di Malaysia sendiri..
Dan mempunyai sijil HALAL MALAYSIA dari JAKIM...

Jadi buat apa tunggu lagi..
Marshmallow & gummies dah boleh makan..
Jom order dari nad..
Pasti HALALAN TOYYIBAN..
Sebab status HALAL untuk marshmallow & gummies yang murah di luar kita tidak tahu kesahihannya..









Bermacam jenis MARSHMALLOW & GUMMIES..
Semestinya HALALAN TOYYIBAN!!

Jom singgah, tengok2 & pilih2..
Nak puasa ni mesti banyak event berbuka & majlis2 berkaitan ataupun untuk disedekahkah untuk anak2 yatim..
Bole juga dibuat sebagai pengganti kuih2 raya!!
Jangan lupa untuk LIKE page sekali!!


PRICE :

Marshmallow

100gm-1000gm(1kg) = RM4.50/gm

2kg-5kg = RM40/kg
6kg -10kg = RM35/kg
11kg above = RM30/kg


Marshmallow (Sour Manggo & Fruity Foam)

100gm-1000gm(1kg) = RM4.00/gm

2kg-5kg = RM35/kg
6kg -10kg = RM30/kg
11kg above = RM25/kg


Gummies

100gm-1000gm(1kg) = RM5.00/gm

2kg-5kg = RM45/kg
6kg -10kg = RM40/kg
11kg above = RM35/kg


Gummies (Rainbow - Sweet/Sour)

100gm-900gm = RM6.50/gm

1.4kg-7kg = RM60/kg
8.4kg -14kg = RM55/kg
15.4kg above = RM50/kg


Gummies (Belt - Pink/Blue)

100gm-900gm = RM8.50/gm

1.8kg-9kg = RM80/kg
10.8kg -19.8kg = RM75/kg
21.6kg above = RM70/kg



Hashtags:



In anticipation of your valued response,