.:: ANNOUNCEMENT ::.

Hi all..I know that im not VERY active anymore in this blog..i posted few post only when I have NEW PRODUCTS !! But im still baking..any enquiries u can visit my personal facebook page at www.facebook.com/missnadd

OR

SMS/WhatsApp me at 011-2880 9417

*UPDATED 6 SEPTEMBER 2013

.:: CUPCAKES PROMOTION ::.

Discount RM5 for cupcakes orders on 28 February..

All cupcakes order for 28feb will be given a RM5 discount/box!!
Order NOW!!

Friday, August 29, 2008

Cake & Cuppies..



Fizi wanted me to bake a cake for his 3rd anniversary..
Nad rasa maybe dia nak buat suprise for his wife..
So sweet..
Berkali-kali dia minta nad buat lawa²..
The design plak dia sendiri yg bagi..
Siap buat dlm gambar and email to me utk nad tiru..
Comel kan??
He will pick it up after solat jumaat..



Ieka pula X tau nak amik hari ni or esok..
Kalau dia amik hari ni maybe after margrib nnt..
Or kalau X sempat dia akan amik esok..
This is for her mum & mok su dia..
:D



This cuppies plak mama punya..
Mama ada party dekat office..
Mama baru call tny pasal harga..
Maybe ada member dia nak order kot..
Haha..
:P

5 comments:

Shais said...

salam Nad,

selamat berpuasa

MISS NAD said...

selamat berpuasa shais.. :D

Azraie and The Blog-blog Factory said...

Waaa, di bulan ramadhan ini, melihat benda2 ni mmg menguji iman.. hehehe SEDAPNYEEE!

MISS NAD said...

thanks azraie.. :D

Nadia said...

salam,

thanx sbb buatkan kek yg cantik n sedap tu utk anniversary kami. cntik sgt xsmpai hati nak mkn. ehhe.. thanx a lot. nnt klu ade ape2 kami oder kat awk lg k.. :)

regards: Nadia && Fizi