.:: ANNOUNCEMENT ::.

Hi all..I know that im not VERY active anymore in this blog..i posted few post only when I have NEW PRODUCTS !! But im still baking..any enquiries u can visit my personal facebook page at www.facebook.com/missnadd

OR

SMS/WhatsApp me at 011-2880 9417

*UPDATED 6 SEPTEMBER 2013

.:: CUPCAKES PROMOTION ::.

Discount RM5 for cupcakes orders on 28 February..

All cupcakes order for 28feb will be given a RM5 discount/box!!
Order NOW!!

Friday, August 15, 2008

MU Logo, Ball, Guitar & Music Note..

Semalam nad hantar cupcakes dekat kawasan Kota Damansara..
Nisa nak bagi cupcakes tu dekat kawan dia yg sambut birthday..
16pcs of chocolate moist cupcakes with buttercream..
The design pula is Manchaster United Logo & football..
Guitar & music note..

But nad X dpt nak letak gambar cupcakes tu..
Sbb my HP rosak..
The picture masih dlm HP tu..
Hope lepas HP tu dah betul the pic is still inside..
:(

8 comments:

~chacha~ said...

yarabbbiii...kesiannya kat nad..
hopefully gambar tu dpt diselamatkan..neway thnxx..

si penyambut birthday kata, comel kek2 tu..:)

MISS NAD said...

i hope so..
welcome..
kalau nak lagi jgn malu² order..
:D

p/s: thank to penyambut birthday.. :D

~chacha~ said...

insyallah..;)

Neeza Shahril said...

cupcakes dengan MU logo? mesti menarik ni.. tapi sayangnya nak makan.. tapi kalau simpan, tak tahan lah pulak kan.. :)

Shais said...

salam miss nad,

sabar ye.

MISS NAD said...

neeza --> yup..mmg penat buat tu..and logo dia mmg nmpk real betul..pastu gambar X leh nak pos pula..tension je.. :(

shais --> yup..i am..thanks.. :D

Erinsza said...

BERAPE SATU PCS KLU NAK ODER KENA BERAPE PCS & BUAT PENGHANTARAN SEKALI KE?

MISS NAD said...

.:: order paling sikit 16pcs..kalau nak order kurang dr tu satu keping RM2.50..yup buat penghantaran (ada charges ikut tempat).. :D